1. Laat de modder buiten staan.

Regenlaarzen zijn gemaakt voor modder, regen, zeewater, zand en al het andere dat je maar kunt bedenken om naar ze te gooien. Het klassieke ontwerp van de regenlaars is volledig waterdicht en beschermt je broekspijp. Dat betekent dat als ze loskomen, de modder op de laars blijft en niet op je broek en sokken. Om nog maar te zwijgen van het feit dat ze belachelijk gemakkelijk schoon te maken zijn. Het enige wat je nodig hebt is een tuinslang of een vochtige handdoek. We zijn geboren en getogen in Seattle, regen en modder (en plasjumping) maken deel uit van onze genetische samenstelling. We houden van regenlaarzen omdat ze stijlvol en altijd functioneel kunnen zijn.

2. Gemakkelijk aan en uit.

Dit zou met elke ouder daarbuiten moeten spreken. Met alles wat gepaard gaat met het opvoeden van kleine mensen, lijkt het strikken van schoenen een van de meer overbodige en eentonige taken te zijn. Rond de boom, door het gat. Het vermogen van een kind om zijn eigen schoenen aan te trekken, maakt dames regenlaarzen een geweldige optie voor schoeisel voor mama en papa die onderweg zijn. Geen veters. Geen ritsen.

3. Gekke patronen en kleuren fleuren een outfit op.

Normaal gesproken zou ik zeggen dat de kindertijd de enige keer is dat je gekke en heldere patronen kunt dragen zonder vreemde blikken te krijgen gelukkig is dit niet het geval met dames regenlaarzen! Western Chief heeft een enorme selectie dames regenlaarzen in leuke en eigenzinnige patronen voor kinderen en volwassenen.

4. Klaar voor alles, regen of zonneschijn.

Als je in de omgeving van Seattle woont, weet je nooit hoe je je voor de dag moet kleden. De voorspelling zou zonneschijn kunnen zeggen met kans op regen met een dieptepunt van 36 en een maximum van 75, en je eindigt met een bizarre sneeuwstorm. Laat me je vertellen, su├Ęde is niet je vriend op een regenachtige dag. Daarom zijn dames regenlaarzen het “favoriete” schoeisel voor onvoorspelbaar weer.