Hoe lekker je ook in je vel zit, de nieuwste trends in kleding voor mannen hebben geen excuus nodig. Behalve dan dat je nu eenmaal niet in je Adamskostuum kan rondlopen, hoe mooi het weer ook is. Een basisgarderobe voor de best geklede man begint bij een werktenue, sport- en vrijetijdskleding en een goed pak. De grenzen bij kleding voor mannen zijn niet echt gescheiden, dus met een beetje slim stylen kom je met de juiste items een heel eind. Is jouw stijl klassiek sportief, of meer cool te noemen? Ben je gewend je professioneel formeel te kleden op kantoor of is een T-shirt met mooie jeans ook toegestaan? Of jij nu een laconieke shopper of luxedier bent, alle trends vinden de weg naar de juiste man op Heerenzaak.nl.

De juiste kleding voor elk seizoen

Welke herenmode je draagt hangt niet alleen af van smaak, maar het seizoen speelt ook een rol. Een winterjas, regencape of dikke trui beschermen mannen in de herfst en winter tegen dalende temperaturen. Daarnaast mogen hoeden, sjaals en handschoenen ook niet ontbreken. In de herfst en winter is kleding vaak donkerder van kleurstelling. Zwart, donkerblauw, groen en aardtinten zijn meestal bepalend in de collecties voor de koudere seizoenen. In de zomer zijn luchtige shirts, tops, lichtgewicht linnen broeken en shorts populaire kledingitems, veelvuldig in felle frisse kleuren. De mode is in de zomer dus helderder en eenvoudiger.

Mannen maak je ook blij met accessoires

Net als de vrouwen maak je mannen ook blij met accessoires. Houten accessoires bestaan al een tijdje. Een lust voor het mannen oog zijn dan ook de houten horloges. Deze houten horloges zijn leuk om cadeau te geven of te krijgen. Vaak zijn ze gemaakt van een uniek stuk hout. Daarom verschillen ze ook in kleur en tekening. Weet je dat je er een speciaal kadootje van kan maken voor een verjaardag, verloving of huwelijk. Hoe? Graveer er een persoonlijke tekst in!