crossbody tasje

Mannen gooien hun spullen vaak gewoon in de broekzak. Voor dames is dat niet altijd even handig. Onze broeken en rokken zijn er niet voor gemaakt en vaak heb je ook iets meer spullen bij je. Een crossbody tasje is dan de ideale oplossing. Heb je een aantal spulletjes bij je maar niet genoeg voor een grote tas of rugzak? Dan is dat crossbody tasje ideaal.

crossbody tasje

Precies het juiste formaat

Een crossbody tasje kun je zien als een mix tussen een handtas en een fanny pack. Dat wil zeggen dat het qua formaat iets groter is dan de gemiddelde fanny pack maar toch weer iets kleiner dan de meeste normale handtassen. Daarmee is het vaak precies genoeg voor een avond stappen. Je kunt er sleutels, een portemonnee en een paar kleine spulletjes zoals kleingeld of een lippenstift in kwijt. Voor veel mensen is dat meer dan genoeg tijdens een avond stappen. Dan is het crossbody tasje dus ideaal. 

Veiliger op stap

In grote steden heb je tijdens het uitgaan toch te maken met een aantal risico’s. Ook in dorpen kan dit trouwens het geval zijn. Mensen willen onder andere nog wel eens proberen iets te stelen uit je tas. Als je een crossbody tasje draagt dan kun je echter zelf goed zicht houden op je spullen. Je kunt het tasje immers aan de voorkant van je lijf hangen zodat je altijd kunt zien wat je doet. Op die manier kun je ook veel makkelijker bij je spullen.