De jaarwisseling is nog geeneens geweest en we gaan net de winter in, maar eigenlijk is dit al wel weer een goed moment om kleding voor de lente en zomer te gaan shoppen. Deze winter hebben we toch geen nieuwe kleding nodig aangezien de meeste mensen weinig naar buiten gaan deze winter. Door de wereldwijde pandemie is het een sombere winter een aangezien we momenteel nog volop in de tweede golf zitten, is de kans groot dat het ook een rustige kerst en oud en nieuw wordt. Er is wel goede hoop dat in het voorjaar de vaccinaties kunnen beginnen en dan de wereld weer snel terug kan naar normaal. Dan zijn er weer leuke festivals, uitgaansgelegenheden en vakanties mogelijk. Daarom bespreken we in dit artikel Herenmode voor de komende lente en zomer, zodat je fris gekleed weer een vrolijkere wereld in kunt gaan.

Goede korte broeken

Zodra het weer warmer wordt, is het mogelijk om met korte broeken naar buiten te gaan. Korte broeken kunnen wel degelijk heel modieus zijn. Het belangrijkste is dat ze goed passen. Een te wijde, slobberige korte broek staat niet bepaald stijlvol. Heren Bermuda broeken hebben een nette, strakke pasvorm en komen in stijlvolle uitvoeringen. Denk bijvoorbeeld aan Jeans bermuda korte spijkerbroeken. Ook zijn er hele fijne korte joggingbroeken die lekker zitten op een luie zomerse dag.

Truien en poloshirts

De lente kan in Nederland ook nog koude dagen hebben dus een combinatie van een poloshirt en truien heren is ook ideaal. Een fijne lente trui is handig voor in de avond als het afkoelt of als het weer plotseling omslaat.

Accessoires

Bij modeaccessoires denken veel mannen voornamelijk aan vrouwelijke accessoires. Denk bijvoorbeeld aan handtassen, oorringen, ringen etc. Maar er zijn ook heel veel opties voor mannelijke accessoires. En juist door gebruik te maken van accessoires kun je van een lente outfit echt iets unieks maken. Sommige accessoires waar mannen vaak voor kiezen zijn riemen, horloges en een zonnebril. Maar denk ook eens aan een unieke hoed of sjaal, armbanden en zelfs een mannelijke ring. Een hele interessante optie is bijvoorbeeld een zegelring.

Online bestellen

Aangezien veel mannen er niet zo van houden om een dag lang te gaan shoppen, en het sowieso niet handig is op dit moment om in een winkelstraat te gaan winkelen, raden we ten zeerste aan om online kleding te bestellen. Je kunt online bestellen gemakkelijker maken door je precieze maten te weten.