Hatland hoeden zijn iets meer stijlvol, geven iets meer klasse en maken je outfit iets meer af dan welke andere hoed ook. Hoe dit komt? Het heeft inderdaad een reden. Wist je dat bij Hatland alle designers Hatland hoeden, petten en mutsen dragen? Ze hebben hun inbreng in het ontwerp, de stoffen en de uitvoering van de producten. Dit is een principe dat ze al hanteren van bij de oprichting in 1992. Inderdaad, klanten kunnen ofwel zeer positief, ofwel zeer negatief zijn over de hoofddeksels. Maar de enige manier om écht te ondervinden hoe Hatland hoeden aanvoelen, is door ze zelf te dragen. Van daaruit sturen designers constant hun producten bij. Het resultaat is: comfort, stijl, efficiëntie.

Hatland volgt de trends op de voet

Hatland is een vrij jong en dynamisch bedrijf. Zij volgen de modeverschijnselen op de voet. Dit wil niet zeggen dat ze je enkel maar hippe en moderne Hatland hoeden vindt. Zij hebben voor elke leeftijd en voor elke buitenactiviteit een gepaste hoed. Heb je bijvoorbeeld voor je wandelingen graag een wollen hoed om je te beschermen tegen de kou, maar wil je anderzijds stoer overkomen met een leren hoed? Hatland heeft in zijn aanbod vissershoeden, stoffen hoeden, stro hoeden, baseball caps en ook zonnekleppen. En telkens worden deze in leuke en trendy uitvoeringen op de markt gebracht.

Een Hatland hoed voor elke gelegenheid of activiteit

De ene dag wil je gaan wandelen, de andere dag sta je op de skipiste. Of je wilt de stad induiken om te gaan shoppen. En de volgende dag wil je je gelaat beschermen tegen de zon. Eens je één hoed van Hatland hebt aangekocht, volgen er nog meer, dat is zeker. Ze voelen zo aangenaam aan dat je er niet genoeg van krijgt. Je kiest je eigen stijl, je eigen kleuren, je favoriete uitvoering en combineert ze met je kleding. Je hoed wordt gewoon een onderdeel van de dagelijkse outfit.