24 januari 2022

Make-up looks waarmee je deze winter goed zit

2 min read
HeART Webshop

Oké, het duurt nog eventjes voordat het winter is, maar het najaar is begonnen. En dat zien we terug in het straatbeeld. De wollige kleding en warme boots zijn teruggekeerd in de winkel etalages. Hier en daar staan de paraplubakken alweer buiten. Tijd dus om ons voor te bereiden op de koudere maanden van het jaar én om vooruit te kijken naar de nieuwste trends. Met onderstaande make-up looks zit je deze winter helemaal goed.

Blauw, blauwer, blauwst
Misschien heb je nog wel ergens een blauw kleurtje oogschaduw liggen. Het is tijd om deze op te diepen want dit najaar is deze kleur het helemaal. We hebben het niet over een subtiel kleurtje blauw, maar over een krachtige, knallend tint. De kleur mag er dus echt uitspringen. Combineer de felblauwe oogschaduw met een mooie eyeliner en je hebt deze koele winterse look helemaal te pakken.

Smokey eyes
Met een smokey eye zit je er niet snel naast. Deze make-up trend is en blijft populair. Toch zie je wel variatieverschillen in deze make-up van seizoen tot seizoen. Kies deze winter voor donkergroene of donkerblauwe tinten wanneer je deze oog make-up aanbrengt. Of ga voor een metallic variant. Denk aan koperkleuren en goudtinten. Hiermee creëer je meteen een look die helemaal past bij de feestdagen. 

Opvallende eyeliner
Ben je geen groot fan van oogschaduw? Je kunt je deze winter ook uitleven met eyeliner alleen. Met eyeliner kun je prachtige looks creëren, van subtiel tot lekker opvallend. Voor het komende seizoen mag de eyeliner er zeker uit springen. Denk aan eyeliners in felle kleurtjes. Ook hier doet ijzig blauw het weer goed. Je kunt verder creatief zijn met waar je de eyeliner plaatst. Zo zien we steeds vaker opvallende under eyeliner. Met winged eyeliner zit je verder ook helemaal goed.

Knallende lippenstick
Waar je in de zomer misschien voor een lichter tintje lippenstift of lipgloss kiest, zul je in de winter meer tot de donkere kleuren worden aangetrokken. Met een lippenstift in een rode tint kun je niet fout gaan. Deze kleur mag knallen maar je kunt ook gaan voor een wat diepere tint. Kies dan bijvoorbeeld voor een lippenstick in aubergine of bordeauxrood.

Sparkle sparkle
Een beetje glitter in het seizoen van de feestdagen mag natuurlijk niet ontbreken. In looks als de metallic smokey eye zag je de shimmer al voorbij kopen. Maar je kunt een beetje sparkle op meerdere manieren laten terugkeren in je make-up. Denk aan het toevoegen van kleine strass steentjes bijvoorbeeld. Of kies voor een strakke eyeliner gecombineerd met cosmetische glittertjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *