24 januari 2022

Online kleding shoppen voor een vriendelijke prijs

2 min read
shoppen

Veel mensen geven maandelijks geld uit aan kleding. Modetrends volgen elkaar snel op en veel mensen herkennen het gevoel dat ze ‘niets hebben om aan te trekken’ (terwijl ze voor een volle kledingkast staan). Kleding nieuw kopen is een dure hobby. In deze blog gaan we daarom in op een aantal alternatieven. Hoe kun je toch aan kleding komen, zonder hiervoor elke keer de hoofdprijs te betalen? 

Maak zelf je kleding! 

De eerste tip is om zelf je kleding te maken. Wanneer je handig bent en een naaimachine in huis hebt, is het een kwestie van de juiste stoffen inkopen en je kunt aan de slag. Buiten dat je hiermee op een relatief goedkope manier aan nieuwe kleding kunt komen, is het ook een uniek kledingstuk. Je hebt het immers zelf gemaakt! Om zelf je kleding te maken heb je natuurlijk stof nodig. Stofjes kopen? Koop bijvoorbeeld de stof katoen in. Nog goedkoper je kleding maken? Bekijk dan de stoffenoutlet ook eens! 

Vinted 

Ken je ‘Vinted’ al? Vinted is een app (voor je Smartphone) waarmee je makkelijk kleding kunt kopen en kunt verkopen. Vergelijk het met Marktplaats, maar dan puur en alleen voor kleding. Op Vinted zijn veel designer merken te vinden. Denk aan merken als Hugo Boss, Calvin Klein, Dolce & Gabbana, Gucci en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Voor kledingstukken van deze bekende merken betaal je op Vinted maar een fractie van de retailprijs. Handig dus als je snel uitgekeken bent op je garderobe en maandelijks nieuwe kleding in je kast wil hebben hangen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *