24 januari 2022

Trends op het gebied van trouwen

2 min read
trouwen

Ben jij ten huwelijk gevraagd? En ben je van plan om in 2022, 2023 of in 2024 te gaan trouwen? Op het gebied van trouwen zijn er heel wat trends te ontdekken. In deze blog gaan we in op enkele van die trends. Wellicht geeft het jou inspiratie. Heb je zelf nog tips als aanvulling op deze blog? Laat dan gerust een reactie achter onderaan deze blog! 

Ben je nog op zoek naar een geschikte trouwjurk? Ga dan eens naar The New Bride. Hier koop je een gekleurde trouwjurk, maar je kunt er natuurlijk ook terecht voor een traditionele witte bruidsjurk. 

Intieme ceremonies 

Vroeger kon het allemaal niet gek genoeg. Bruiloften met honderden gasten waren geen uitzondering. Mede door de komst van het coronavirus, zien we dat ceremonies steeds intiemer worden. Bij een intieme ceremonie zijn zo’n 40 tot 50 gasten aanwezig. 

Een videograaf op jullie bruiloft

Een fotograaf op de bruiloft is de normaalste zaak van de wereld. In 2022 zullen steeds meer mensen hier ook een videograaf aan toevoegen. Bewegend beeld zegt nog meer dan een foto. 

Een bruiloft in de winter

Idealiter trouwen mensen op een mooie zomerse dag. Tegenwoordig zien we echter steeds meer mensen die ervoor kiezen om in de winter te trouwen. Een winterse bruiloft is dé trend van 2022. Trouwen in de winter kan enorm sfeervol zijn. Hoe mooi is het als het sneeuwt en er op de achtergrond ook nog een zonnetje schijnt? 
Heb jij nog tips op het gebied van trouwen? Laat gerust een reactie achter onderaan deze blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *