hjc helm

Er is niets zo belangrijk tijdens het motorrijden als je hoofd goed beschermen, krijg je een ongeluk met de motor dan moet je goed beschermd zijn. Maar er zijn nog meer redenen om te kiezen voor een hjc helm, niet voor niets is het merk al jaren de meest verkochte helm op de markt. Over heel de wereld worden de helmen gebruikt, het assortiment loopt van middenklasse tot helmen met de meest denkbare luxe die je maar kunt hebben tijdens het dragen van een helm.

Je bent niet de enige met een hjc helm

Ieder jaar worden er maarliefst twee miljoen helmen van het merk geproduceerd, er zijn over de wereld 4 plaatsen waar de helmen worden gemaakt. In Korea worden complete helmen vervaardigt, maar ook in Vietnam en China staan er fabrieken waar ze worden gemaakt. Omdat de ontwikkelaars steeds nieuwe helmen ontwikkelen, worden deze steeds veiliger en comfortabeler om te dragen. Naast de veiligheid is comfort van een helm natuurlijk ook belangrijk tijdens het motorrijden.

hjc helm

Hoogstaande helm

Met een hjc helm weet je zeker dat je een helm gaat gebruiken die van hoge kwaliteit is, wat voor model je ook zoekt je vindt het bij voordeelhelmen.nl. De helmen worden in een eigen windtunnel getest, dit heeft als voordeel dat er nagebootst kan worden dat men hoge snelheden rijdt. Je merkt ook bij de helmen dat deze bijzonder stil zijn en er profijt is gemaakt van de tunnel. Maar ook bijvoorbeeld de ventilatie is perfect om beslaan van het vizier tegen te gaan.