Trouwjurk

Wanneer je gaat trouwen is een bruidsjurk een belangrijk onderdeel van de dag. De jurk moet perfect bij je passen en op tijd worden geregeld voor jouw trouwdag. Heb jij al een jurk in gedachte? Neem eens een kijkje bij The New Bride! Er zijn namelijk onwijs veel soorten trouwjurken waaruit je kan kiezen. Zorg dat je van tevoren dus een beetje weet welke modellen er zijn.

Prinses

De prinsessenjurk is zoals het al zegt een opvallende en grote jurk die jouw laat stralen als een prinses. De bovenkant van de jurk sluit nauw aan en bij de heupen loopt deze los uit. De taille van deze jurk is smal en past perfect bij een peerfiguur.

Fit & flare

De Fit & flare trouwjurken hebben een trompet stijl. Deze trouwjurk wordt ook wel een mermaid jurk genoemd, omdat deze vanaf de knieĆ«n pas uitloopt. Deze jurk heeft een sexy uitstraling en benadrukt de vorm van jouw lichaam. 

Kort

Naast de lange trouwjurken, kun je ook kiezen voor een korte trouwjurk. Korte trouwjurken hebben een speelse uitstraling en legt de nadruk op de benen. Deze trouwjurk is ook perfect voor de mensen die bijvoorbeeld kleiner zijn en een lange jurk niet mooi vinden voor hun trouwdag.  

Plus size

Ook voor die prachtige vrouwen met een maatje meer zijn er plus size jurken. Deze trouwjurken sluiten aan op het lichaamsvorm die iets voller is. De meest voorkomende jurken die voor deze dames worden geproduceerd zijn de jurken die bij de boezem nauw aansluiten en vervolgens vanaf de heupen wijd uitlopen.